Kedigen'in Öyküsü

Üye Adı :
Şifre :
Şifremi Unuttum
En Çok Bilinen Kedi Kahramanlar

Piyale Madra'nın Piknik'i en çok omuzlarda oturmayı seviyor.

Bu Hobbes. Gündüz rüyalarında marslı düşmanlar ve yaratıklarla savaşan canavar Calvin'in sadık Hobbes'u.

Obur Garfield hakkında yazılacak çokşey var ama kısaca, lazanya delisi, televizyon manyağı, aklını yiyecekten başka birşeye çalıştırmayan ama olaylara farklı yönlerden bakabilen bir kedi diyebiliriz..

Orda bir köy var uzakta'nın daimi düşmanı Müthiş Gargamel ve işe yarar gibi görünen ama son derece beceriksiz kedisi Azman..

Felix the Cat, Türkiyede fazla rağbet göremedi. Bu kedinin sahibi hatırladığım kadarıyla başarısız bir bilimadamıydı. Felix'in başına devamlı iş açıyordu, sonunda da Felix'i aya göndermişti.

Bu tabiki beceriksiz kedi, kedilerin yüzkarası sefil Sylvester..Elindeki de uyuz kuş, Tweety..ama ne güzel çaktırmadan yakalamış..

Catdog, hem kedi hem köpek sahibi olmak isteyenler için müthiş bir örnek.

Pısırık prens Adam, He-Man'e dönüşür de Titrek Atılgan olmaz mı?

Ben kükçükken uykudan önce programı vardı. bu musti kılıklı kedi Kitty. Musti kadar olmasa da spastik hareketler dalında üst sıralarda.

Kötü Kedi Şerafettin'i Türkiye'de tanımayan yoktur.

Tom ve Jerry tabi ki!

Bu, yeni nesil kedi kahramanlardan, pokemondan Meowth.

Pembe Pantere hiç taş atmam.

Kötü kalpli krala karşı gelen Parcifal, Çizmeli Kedi..

Çizgi filmlerde benzerine az rastlanır derecede zeki bir kedi Heathcliff.

Bu Eek. Kendisi iyi yürekli ve sürekli insanlara ya da hayvanlara yardım etmek isteyen bir kedicik.

04.09.2002

Yorum Yaz

Yorumlar   (48 adet)

Yazan: paki-cik

Tarih: 09 Mart 2008

Saat: 16:33

Tebrikler çok başarılııı!!! :D :D

Yazan: renoş

Tarih: 22 Şubat 2006

Saat: 21:00

BRAVO çok güzel bir sayfa bravo ne diyeceğimi bilmiyorum...

Yazan: berq

Tarih: 10 Ekim 2005

Saat: 23:02

thunder cats i unutmuşsunuz. çok ayıp. bütün kahramanları kediler olan tek çizgi film. hatta şarkısı çok ünlüdür.
"thunder,thuundeer,thuuuuundeeeer caaaaaaaaaaaaaaat!!!!"

Yazan: Kötü Kedi Şerafettin

Tarih: 09 Ekim 2005

Saat: 21:11

Buyrun Benim Ta Kendisi:)

Yazan: jackrabbit

Tarih: 22 Eylül 2005

Saat: 17:29

RANMA'da ki SHAMPOO'da unutulmamalı... Suya değince kediye dönüşen kız...

Yazan: chaton rouge

Tarih: 13 Temmuz 2005

Saat: 10:23

ben musti yi de görmek istiyorummmm.. lütfen biri musti yi bulsun.. ööyle mazide kaldı kiiiii :)

Yazan: musti1453

Tarih: 03 Haziran 2005

Saat: 11:30

Bence Şero İçlerinden en kötüsüdür ve en sevilen,en okunan kahramandır diyorum.......

Yazan: Denizpisisi

Tarih: 19 Mayıs 2005

Saat: 14:37

Kedi-Köpek`i de eklerseniz sevinirim. Ayrıca Eek`e bayılıyorum.Hep başına kötü birşey geliyor ve her zaman "Yardım etmekten zarar gelmez." diyor.Sevgilisi Annabel`in şişman olduğunun farkında değil.Ama benim kalbimdekiler Ay Savaşçısı`ndaki Artemis,Luna ve kızları Diana.Lütfen onları da ekleyin.Tom ve Jerry bazı çizgi dizilerinde dost,bazıların-da düşman oluyorlar. Olaylarını çözeme-dim.Ama her zaman Tom`u tutuyorum.Ayrıca Pokemon`daki Meowth`u da kötülerin yanına geçirmişler.Aslında çok iyi bir kedi ve tek konuşan pokemon Pikachu beyfendi.Sen de elektrik var diye havalanma.Sonuçta fareye benziyorsun.Meowth ne zaman Persian`a dönüşecek merakla bekliyorum ve acaba gelişince de iki ayak üzerinde yürüyebilecek mi?Garfield`dan bahsetmeye gerek yok.Miskin,şişman zeki kedi.Bu arada Külkedisi`ni de ekleyin.Azman bence kötü bir kedi değil.Ben de Gargamel`in yanında yaşasaydım herhalde ben de öyle bri olurdum.Sylwester`e sesleniyorum:Sana kuş mu yok?Bırak o salak kuşu...O senin patinin yarısı kadar gelmez.Ve merak ediyorum nasıl oluyor da boyun insan kadar?Ve tekrar söylüyorum o kuşu bırak.Zaten büyükanne de ayrı bela.Git kendine sevgili falan bul.Kaç yaşındasın?Oğlun var ama annesi yok o da ayrı bir durum.Ve artık şu kanguru yavrusunu fare sanmaktan vazgeç.Fare değil o.Kurtul şu büyükannenin yanından.Sokakta yaşa daha iyi.O aptal köpek(ben köpek sevmeyen bir insn değilim.Bütün hayvanları severim.)ve aptal büyükanneyle yaşama...Twety`i de bırak sonra sopa yiyorsun.
Şükürler olsun ki yorumum bitti.

Yazan: elios

Tarih: 01 Mayıs 2005

Saat: 10:28

Chibi haklI anime sailormoondaki luna artemis ve çocuklarI diana asla va asla unutulmamalI

Yazan: kipis

Tarih: 05 Mart 2005

Saat: 09:32

Catdog,Garfiled bu iki kayramana bayılıyorum yaaa.Rastlarsam mutlaka izlerim yaniii.

Yazan: abasakgurel

Tarih: 03 Mart 2005

Saat: 23:43

Garfield da bayılıyorum

Yazan: özgürkız

Tarih: 28 Ocak 2005

Saat: 13:52

ve bide çizmeli kedi

Yazan: chibi

Tarih: 19 Ocak 2005

Saat: 10:41

unuttuğunuz 3 tane kedi var. müthiş japon animesi sailor moon (ay savaşçısı) çizgi dizisindeki 3 ay kedisi. 1. si Luna, 2. Artemis ve 3. sü de bu iki kedinin yavruları.

Yazan: Us

Tarih: 11 Ekim 2004

Saat: 20:47

Aaaa,doğru ya birde Mourrissou'ya ağşığım.Hala seyrediyorum onu.

Yazan: Us

Tarih: 11 Ekim 2004

Saat: 20:43

Valla tek kelime mükemmmel!Eek müthiş bişeydi,okuldan gelince hep izliyodum.Ama zavallının sevgilisinin altında ezilmekten pestili çıkmıştır...Diğerleri de müthiş.Ben pembe panter,çizmeli kedi,Meowth,Tom,Tötü kedi,Kediköpek,felikx,Azman ve Heathcliff 'i biliyorum.

Yazan: ilkedi

Tarih: 26 Ağustos 2004

Saat: 03:10

Catdog'a aşığım! Evleri de tam bir sanat eseri! :)
Ben de her zaman Sylvester'ı tutmuşumdur bu arada, heh heh. :)
Tom ise benim çocukluk kahramanım! Hala ne zaman görsem koltuğa mıhlanmış bir şekilde, çizgi film bitene kadar kumandaya elimi bile sürmeden izlerim.Tom'un bir de oğlu vardı, pek afacan birşeydi ismi neydi onun? :)

Yazan: Mucit Müh Odin

Tarih: 11 Ağustos 2004

Saat: 16:24

O Tweety nin Sylvester a yenildiği bi sahneyi biliorum.
Tüylü bütün hayvanlara karşı fobisi olan bi arkadaşım ole ole die bağırmıştı.
Meğer Sylvester ı tutuomuş. :P

Yazan: Aydın Bekoğlu

Tarih: 11 Ağustos 2004

Saat: 12:18

Kifayetsiz Sylvester'ın bir türlü yakalamakta muvaffak olamadığı "uyuz kuş" tweety'i şimdi burada görünce hatırladım. Allahım o ne kuştur öyle, çıkmış yüksek bir yere, bik bik bik söyleniyor. Yiyorsa gel aşağıya kardeşim! Yok zeka kediyi yenermişmiş te, neresi zeka onun! Kedi aptal mı? Bak poz verme ayağına yan yana gelmişsiniz :) Zaten bundan sonra da uyuz kuştan haber alınamamış :D Sylvester bu fırsattan istifade lüpletmiş kendisini :)

catdog'a gelince, inanılmaz bir yapım.
Garfield ise çizgifilm görüntüsü altında büyük bir felsefi eser :)
Bir de Bidon var ama :D

Yazan: akça kedi

Tarih: 10 Ağustos 2004

Saat: 23:29

Azman'ı,Sylvester'ı,Şerafettin'i,Pokemonden Miyav'ı,Pembe panteri, Çizmeli Kedi'yi ve tabi ki Heathcliff'i tanıyorum.

Garfield,Catdog ve Tom bambaşka. Onların hayranıyım artık. Hele Garfield...

Yazan: ankara kedisi

Tarih: 15 Temmuz 2004

Saat: 19:46

Tebrikler çok güzel bir sayfa olmuş.Ayrıca catdog çizgi filmide çok güzel:)

Yazan: hgt

Tarih: 09 Temmuz 2004

Saat: 17:36

benim kedilerimden biri çooooooook hasta ama dua etmek için geç değil : (

Yazan: akça kedi

Tarih: 08 Temmuz 2004

Saat: 11:41

Muhteşem bir sayfa olmuş tebrikler. :)))))

Yazan: mikacio

Tarih: 20 Mart 2004

Saat: 18:46

şu cat_dog yok mu manyak açıkçası CNBC_E de yayınlanıyor bir nevi reklam yapıyorum ama manyak bir çizgi flim mutlaka ileyin hafta içi her gün saygılarımla :)

Yazan: _Şeker_

Tarih: 10 Mart 2004

Saat: 17:08

pititeko o donatello değil anabelle ydi

Yazan: _Şeker_

Tarih: 10 Mart 2004

Saat: 16:29

ben bir kaç yıl önce felix i her zaman seyrederdim. tek bilmediğim kediler: catdog, musti kılıklı kitty ve titrek atılgan(midir nedir)ı bilmiyodum

Yazan: berenice

Tarih: 18 Ocak 2004

Saat: 13:44

ODTÜ Yurtlar özellikle yurt kedileri ile ünlüdür(şu an durum ne bilmiyorum 1997 e kadar bu böyleydi). O sıralarda sarı tekir, irice, kalın sesli, yüzü gözü geçmiş kavgaların iziyle dolu, kız kedilerin baş belası, anlayacağınız yurtların bıçkın delikanlısı, adı Şerafettin olan kedi bu bölgede harem ve hakimiyet kurmuştu. Bu sırada etrafta baharla birlikte yavrular görünmeye başladı hepsi sarı ama bir tanesi varki Şero nerde o orda. O sıralarda kötü kedi Şero nun maceraları hepimizin elinde, zevkle takip ediyoruz. Aa birden karikatürde de Şeronun oğlu ortaya çıkmasın mı.Bizim Şeronun başının belası tatlı minik küçük Şeronun aynısı karikatürde de var. Acaba Şeronun ilham kaynağı ODTÜ de mi, yoksa tesadüf mü diye az gülmedik.

Yazan: kıvırcık

Tarih: 16 Ocak 2004

Saat: 21:50

bildiğim kahramanlar
kitty,sylvester,tweety,tom ve jerry, azman,pembe panter.

Yazan: pititeko

Tarih: 16 Ocak 2004

Saat: 04:25

Kedi Eek super bi cizgi filmdi ya.. ne yazik ki digerleri kadar populer olamadi ve basina gelenler hakkaten pismis kedinin bile basina gelmez yani.. cok absurd idi bu cizgi dizi.... eych biy biy de cikardi...

Sevgilisi de sisman bi kedi olan `Donatella` idi sanirim... Zavalli Eek her bolumde mutlaka altinda kalir ezilirdi onun...

Yazan: kıvırcık

Tarih: 14 Ocak 2004

Saat: 18:03

küçükken şirinleri izliyordum.seni
gidi azman.
pembe panteri çok seviyorum.
tabiki tom ve jerryi sylvester
tweetyi unutmadım.

Yazan: pingu

Tarih: 09 Ocak 2004

Saat: 15:26

musti'nin üstüne tanımam valla ....
acayıp seker bır yaratık ...
japonyadan ithaldi dimi??

Yazan: olympia

Tarih: 15 Aralık 2003

Saat: 20:31

bi de clémentine'in hélice'i var kedi kahraman.. sanırım korkunç bi çizgi film olduğu için kimse hatırlamıyo.. ben çok korkardım da.. ;)) neise hélice de listeye eklenmeli.. bence yani..

Yazan: _cookies_

Tarih: 26 Kasım 2003

Saat: 23:09

eek ya favori kediim! :) şerafettin -köpeköldüren- seni gidi kötü kedi >:( catdog da CNBC-E'de NİCKOLEDEON kuşağında yayınlanıya manyak bişiler ya!...

Yazan: aylinonuk

Tarih: 19 Eylül 2003

Saat: 19:33

Sylvester,Tom ve tabii ki en cool adamım Garfield...Favorilerim benniiiiiimmmm...Bıyıklarınızdan öpüyorum;muccckkkk!!!

Yazan: handecasus

Tarih: 17 Ağustos 2003

Saat: 19:23

bezgin bekir'in küsel pisileri neden yoooookkkk???

Yazan: FelixTheCat

Tarih: 15 Ağustos 2003

Saat: 19:17

Bu kedicikler arasında da en ünsüzleri Felix The Cat ile Musti dir sanırım. Mustiyi hatırladıkça o spastik hareketlerine ben de hala gülerim, ama Felix iyiydi.

Yazan: tolgaözge

Tarih: 03 Temmuz 2003

Saat: 12:05

Kısaca Şero Anti kahraman Kedilerin iyi bir örneği.... Şero Şero......Başka kedi kahramanlar bu kadar hain ve kabadayı değil...

Şero En Kral Kedi....

Yazan: tolgaözge

Tarih: 03 Temmuz 2003

Saat: 12:03

Şerafettin bence toplum yapmızı ve düşünce tarzımızı beraberinde çözüm üretmesini hafif abaaaaatılı :)) biçimde bir ayna gibi kendimize tutuyor.. Şero en kral kedi....

Yazan: ece/kurabiye

Tarih: 27 Haziran 2003

Saat: 19:06

BEN 14 YAŞINDA OLMAMA RAĞMEN FOXKİDS'İN EEK'İNE VE HEATHCLİFFE'E BAYILIYORUM .BİRDE WHUNCHPUNCH'DAKİ MOURRİSSOU'DA ÇOK SEVİYORUM...

Yazan: Mrs.Di

Tarih: 20 Haziran 2003

Saat: 17:54

ben Calvin&Hobbes un tüm kitaplarını almaya çalışıyorum....çünkü onlara bayılıyorum....

Yazan: Mrs.Di

Tarih: 20 Haziran 2003

Saat: 17:53

Calvin ve Hobbes un tüm karikatür kitaplarını biriktirmeye çalışıorum...Çünkü Hobbes çoooook tatlı
14 yaşındayım......:))))))

Yazan: Raichu

Tarih: 11 Haziran 2003

Saat: 01:33

Ben en çok Garfield ve Hobbes'u severim.

Yazan: hayvansever90

Tarih: 02 Mayıs 2003

Saat: 21:04

WALLA BEN 13 YAŞINDA OLMAMA RAĞMEN FOXKİDSİN EEK'İNE VE HEATHCLİFFE'E BAYILIYORUM .HIIIII1BİDE WHUNCHPUNCH'DAKİ MOURRİSSOU'DA ÇOK TATLI TABİİKİ.

Yazan: SELİNBAYBURT

Tarih: 27 Nisan 2003

Saat: 21:41

sylvester ve tom en çok sevdiğim kediler ... ama hepsini çok seviyorum :))))))))))))

Yazan: mini

Tarih: 21 Nisan 2003

Saat: 15:00

ben en çok kötü kedi Şerafettin'i seviyorum.tam yurdum insanı.Eek,Çizmeli kedi falan,onlar bizi bozar.Türk'ün türkten başka dostu yoktur:)))) kih kih kih...

Yazan: Catherine

Tarih: 04 Nisan 2003

Saat: 19:24

ben hep bu kedilerin bölümlerini izliyorum hatta aynı şey bi gazetenin pet bölümünde de yazıyordu ben o sayfayı tamamen kesip kapıma yapıştırmıştım

Yazan: ruveydabhg

Tarih: 20 Şubat 2003

Saat: 22:29

Çizmeli kedim güel kedim.Bir zamanlar okutmadık kitabını izlenmedik bölümünü bırakmamıştım.Tabi o zamanlar okumayı bilmiyrdum.Yıllar ne çabuk geçip gidiyor

Yazan: ruveydabhg

Tarih: 20 Şubat 2003

Saat: 22:25

yani şu Tom'a artık ne diyeyim beceriksizin teki.Kedi olalı bir fare tutamadı.Ama yine de Tom gibi bir kedim olmasını isterdim

Yazan: drneuro

Tarih: 16 Ocak 2003

Saat: 00:23

Şu sylvester de bir alem kedi doğrusu..Tweety'yi yese ne yemese ne,eti budu ne ki zavallıcağın..Ama bence kedi kahramanlar arasında hala yerini koruyor ve hala bir numara..

Sayfa başına dönmek için tıklayın
  _Shela_ - Kediler Ölmez...
  aysu_senem - Kedim - Ne...
  kemancının kedisi - Naz...
  kemancının kedisi - Ham...
  noyan43 - Pençeli Payla...
Kediler Ölmez, Onlar...
“Kediler ölmez onlar sadece giderler ve bir daha geri gelmezler...”   Böyle diyordu yıllar önce okuduğum bir yazıda... Devamı >>
Pençeli Paylaşımlar
Pençemiz, 9 ayını doldurdu. 21 günlükken evimize gelmişti. Kızımız Cemre, annesi Pençe'yi  beslemeyi reddettiği içi... Devamı >>
Bir Kaşık Paspas, Bi...
'Birden fazla kedi olur mu evde?', 'Bizimki, yeni geleni kabul etmedi geri vermek istiyoruz', 'Yeni bir kedi geldi, eski... Devamı >>
Köşegen Yazarları
Köşegen- Hasan Öztürk - T...
Hacer Kaya - Bencilliğin ...
Zeynep Balkay - Onlar ve ...
Erol Onur - Gitme Zamanı
Vet. Hek. Hakan Boyar - K...
Fadime Yalçınkaya - İnek ...
Bahadır Altay - İranlı
Aydın Can Bekoğlu - Bidon...
Seda Becer - Nedeni Bilin...
Erdal Kaplanseren - Çocuk...

COPYRIGHT © 2000. Her hakkı saklıdır.