Değerli üyemiz Rasim UZUN'un katılacağı karma sergi duyurusunu kendi kaleminden yayınlamak istedik:
"Selam. Ayın 28 inde yapılacak olan bir karma sergiye 4 eserimle katılacağım. Yaptığım resimlerin kediseverlerin ilgisini çekeceğine ve hoşlarına gideceğine eminim. 4 yağlıboyadan 3'ü kedi figürleri ile yapıldı. 1 tanesini de yakın zamanda kaybettiğim kedim için yaptım. İsmi "YAS". Orada kedi figürü yok fakat yine bir kedi için yapılmış bir resim. Size yaptığım resimlerden kesitler yolluyorum. Bunu kedigende yayınlamak isterseniz ben de mutlu olurum. Aynı zamanda hayvanseverlerin de ilgisini çekebileceğini düşünüyorum.
Bu faaliyette kesinlikle reklem yapma gibi bir içgüdü yoktur. Yanlış anlaşılmak istemem. Zaten yakın cevremdeki insanlar ve kedigen kullanıcılarının bir kısmı beni tanır.
Sergi alanı Bakırköy Belediyesi sınırları içindeki Ataköy semtindedir. Burada bulunan baruthane ve ispirtohane binaları restore edilerek kültür merkezleri haline getirilmiştir. Baruthane binası, Yunus Emre Kültür merkezi adını almış, yine aynı isimli tiyatroya ve nikah salonuna ev sahipliği yapmakta. İspirtohane kültür merkezi ise bir konferans salonu, sergi alanı ve bale-müzik-şan kurslarına ev sahipliği ypan bir mekan.
Ayrıntılı yazıyorum ki daha açıklayıcı olsun...
Şimdiden teşekkür ederim.
Sevgiler.
Remzi Uzun. "
11.03.2008