Üye Adı :
Şifre :
Şifremi Unuttum
Devon Rex Kedisi

İnsanlar tarafından 'hatalı' olarak üretilen bir başka tür kedi de rex kedisidir. Bu kediler, mutasyondan doğan bir genetik kusur sonucu kürklerinde hatalar ortaya çıkmıştır. Bu zavallı hayvanların vücutlarındaki tüyler, algılama için gerekli burun kılları dahil, kısa ve incedir. Hatta vücutlarının bazı bölgelerinde kılsızlık görülebilir. Kulakları normalden daha uzun, kafalarına oranla kocamandır.

21.08.2002

İlgili Başlıklar
Kıvırcık Saçlı Kediler: Rex Türleri
    Yorum Yaz

Yorumlar   (18 adet)

Yazan: g_nur

Tarih: 04 Ocak 2006

Saat: 00:32

mutasyon sonucu böyle olan kedicikler mesela akmerkezse 1500 dolara satılıyor.ne garip değil mi..ama şirinler bence yinede..ve inanılmaz sakindi benim gördüklerim..kafalarını kaldırıp da etrafa anca bakıyolar yani.. :)

Yazan: jesica

Tarih: 28 Ağustos 2005

Saat: 11:45

mini sana hiç ve hiç katıllmıyorum bence onlar çok şeker...

Yazan: bberill

Tarih: 13 Mayıs 2005

Saat: 22:09

zaten bu insanlar bişey, hatasız yapsalar şaşarım ama yinede tatlılar saf bir suratları var onlarda canlı dışlamayalım doğrusu öle bi kedim olsun isterdim kedi kedidir

Yazan: handecasus

Tarih: 20 Eylül 2004

Saat: 14:32

zaten bu dünyaya insanlar fazla... her şeyi mahvetmekten,çıkarlarımız doğrultusunda kullanmaktan,bencillik yapmaktan,bir de utanmadan zavallı hayvanları bencillikle suçlamaktan başka yaptığımız bir şey yok...

Yazan: ilkedi

Tarih: 25 Haziran 2004

Saat: 20:04

Bunu yapan insanlardan nefret ediyorum!Doğada herşeyi bozan sadece insan zaten.Bir de başımıza gelen felaketlerin nedenini merak ediyoruz!!!!

Yazan: werewolf

Tarih: 05 Haziran 2004

Saat: 16:31

bir başka insan kurbanı kedi ırkı daha...

Yazan: volkankunt

Tarih: 06 Kasım 2003

Saat: 20:25

Bu kedileri çok sevdim.Ama hiç Türkiye'de bulamadım.

Yazan: damsel1

Tarih: 06 Kasım 2003

Saat: 15:43

açıklamada okudugum kusur bu kedi türünde değil bu kesinlikle insanlik kusuru!

Yazan: yokoono

Tarih: 17 Ağustos 2003

Saat: 15:22

kedileri her haliyle seviyorum. ister tüylü ister tüysüz. keşke bende de bi tane olsa!

Yazan: MISCHA

Tarih: 21 Nisan 2003

Saat: 12:02

Çirkin olmak onların elinde değil ve suçlu olanda bizleriz maalesef. Ayrıca çirkinlerin de sevgiye ihtiyaçları vardır. Ama maalesef biz görünüşe çok önem verdiğimiz için hemen ayırım yapıyoruz. Çok üzüldüm bu düşüncelere .

Yazan: mırrk

Saat: 11:58

belki astımlılar için tercih edilebilir bu kedi, ama tuysuz bir kedim olsun istemezdim valla. 3 kg et gibi dolasıp duracak, insan doya doya bakamaz bile bunlara!!

Yazan: mini

Saat: 11:50

bu kedilere çok üzüldüm,keşke onlar da normal olsaydı.Ayrıca malesef biraz çirkinler.Tabi kediler eşsiz yaratıklardır ama bunlar pek eşsiz değil,fare gibi ortada da çok fare var...

Yazan: katya

Tarih: 12 Nisan 2003

Saat: 12:42

Yine mi yaaa? :( Neden doganin duzenini bozmaya calisiyoruz. Cok tatlilar ama eminim onlarda normal birer kedi olmak isterlerdi:(

Yazan: MISCHA

Tarih: 09 Nisan 2003

Saat: 11:22

Kesinlikle çok şeker.Bulmak çok zor olsa gerek. İsterdim bir tane.Nerde bulabiliriz acaba?

Yazan: mago

Tarih: 20 Şubat 2003

Saat: 23:36

bence olaganustu sirin ve guzeller.Bi de benim minciklamalarima ihtiyaclari var.Cok isterdim boyle koca kulakli sekerleme kediciklerden.

Yazan: gargamel

Tarih: 22 Ocak 2003

Saat: 17:17

bu gremlin kılıklı kediler.. yazık hayvanlara! tuysuz kedi olur mu !!

Yazan: potarak

Tarih: 02 Ocak 2003

Saat: 13:05

o sözü Oscar Wilde diyor. yeni buldum...

Yazan: potarak

Tarih: 01 Ocak 2003

Saat: 21:20

Yazar demiş kardeşim: Eğer insanla kediyi çapraz döllemek mümkün olsa insan ırkı gelişirdi şüphesiz, fakat kedi ırkı yok olurdu...

Sayfa başına dönmek için tıklayın
  kara_çocuk - Gizem Akbu...
  seker_kedicik - Beykoz ...
  SELİN_ - Aycan Fıratlı'...
  bellacullen - Dilara De...
  lowe-cat - Melek Kahram...
Kediler Ölmez, Onlar...
'Kediler ölmez onlar sadece giderler ve bir daha geri gelmezler...'   Böyle diyordu yıllar önce okuduğum bir yazıda... Devamı >>
Pençeli Paylaşımlar
Pençemiz, 9 ayını doldurdu. 21 günlükken evimize gelmişti. Kızımız Cemre, annesi Pençe'yi  beslemeyi reddettiği içi... Devamı >>
Bir Kaşık Paspas, Bi...
'Birden fazla kedi olur mu evde?', 'Bizimki, yeni geleni kabul etmedi geri vermek istiyoruz', 'Yeni bir kedi geldi, eski... Devamı >>
Köşegen Yazarları
Köşegen- Hasan Öztürk - T...
Hacer Kaya - Bencilliğin ...
Zeynep Balkay - Onlar ve ...
Erol Onur - Gitme Zamanı
Vet. Hek. Hakan Boyar - K...
Fadime Yalçınkaya - İnek ...
Bahadır Altay - İranlı
Aydın Can Bekoğlu - Bidon...
Seda Becer - Nedeni Bilin...
Erdal Kaplanseren - Çocuk...

COPYRIGHT © 2000. Her hakkı saklıdır.