|
Yorumlar (18 adet) |
|
Yazan: g_nur |
Tarih: 04 Ocak 2006 |
Saat: 00:32 |
mutasyon sonucu böyle olan kedicikler mesela akmerkezse 1500 dolara satılıyor.ne garip değil mi..ama şirinler bence yinede..ve inanılmaz sakindi benim gördüklerim..kafalarını kaldırıp da etrafa anca bakıyolar yani.. :)
|
|
|
Yazan: jesica |
Tarih: 28 Ağustos 2005 |
Saat: 11:45 |
mini sana hiç ve hiç katıllmıyorum bence onlar çok şeker... |
|
|
Yazan: bberill |
Tarih: 13 Mayıs 2005 |
Saat: 22:09 |
zaten bu insanlar bişey, hatasız yapsalar şaşarım ama yinede tatlılar saf bir suratları var onlarda canlı dışlamayalım doğrusu öle bi kedim olsun isterdim kedi kedidir |
|
|
Yazan: handecasus |
Tarih: 20 Eylül 2004 |
Saat: 14:32 |
zaten bu dünyaya insanlar fazla... her şeyi mahvetmekten,çıkarlarımız doğrultusunda kullanmaktan,bencillik yapmaktan,bir de utanmadan zavallı hayvanları bencillikle suçlamaktan başka yaptığımız bir şey yok... |
|
|
Yazan: ilkedi |
Tarih: 25 Haziran 2004 |
Saat: 20:04 |
Bunu yapan insanlardan nefret ediyorum!Doğada herşeyi bozan sadece insan zaten.Bir de başımıza gelen felaketlerin nedenini merak ediyoruz!!!! |
|
|
Yazan: werewolf |
Tarih: 05 Haziran 2004 |
Saat: 16:31 |
bir başka insan kurbanı kedi ırkı daha... |
|
|
Yazan: volkankunt |
Tarih: 06 Kasım 2003 |
Saat: 20:25 |
Bu kedileri çok sevdim.Ama hiç Türkiye'de bulamadım. |
|
|
Yazan: damsel1 |
Tarih: 06 Kasım 2003 |
Saat: 15:43 |
açıklamada okudugum kusur bu kedi türünde değil bu kesinlikle insanlik kusuru! |
|
|
Yazan: yokoono |
Tarih: 17 Ağustos 2003 |
Saat: 15:22 |
kedileri her haliyle seviyorum. ister tüylü ister tüysüz. keşke bende de bi tane olsa! |
|
|
Yazan: MISCHA |
Tarih: 21 Nisan 2003 |
Saat: 12:02 |
Çirkin olmak onların elinde değil ve suçlu olanda bizleriz maalesef. Ayrıca çirkinlerin de sevgiye ihtiyaçları vardır. Ama maalesef biz görünüşe çok önem verdiğimiz için hemen ayırım yapıyoruz. Çok üzüldüm bu düşüncelere . |
|
|
Yazan: mırrk |
Saat: 11:58 |
belki astımlılar için tercih edilebilir bu kedi, ama tuysuz bir kedim olsun istemezdim valla. 3 kg et gibi dolasıp duracak, insan doya doya bakamaz bile bunlara!! |
|
|
Yazan: mini |
Saat: 11:50 |
bu kedilere çok üzüldüm,keşke onlar da normal olsaydı.Ayrıca malesef biraz çirkinler.Tabi kediler eşsiz yaratıklardır ama bunlar pek eşsiz değil,fare gibi ortada da çok fare var... |
|
|
Yazan: katya |
Tarih: 12 Nisan 2003 |
Saat: 12:42 |
Yine mi yaaa? :( Neden doganin duzenini bozmaya calisiyoruz. Cok tatlilar ama eminim onlarda normal birer kedi olmak isterlerdi:( |
|
|
Yazan: MISCHA |
Tarih: 09 Nisan 2003 |
Saat: 11:22 |
Kesinlikle çok şeker.Bulmak çok zor olsa gerek. İsterdim bir tane.Nerde bulabiliriz acaba? |
|
|
Yazan: mago |
Tarih: 20 Şubat 2003 |
Saat: 23:36 |
bence olaganustu sirin ve guzeller.Bi de benim minciklamalarima ihtiyaclari var.Cok isterdim boyle koca kulakli sekerleme kediciklerden. |
|
|
Yazan: gargamel |
Tarih: 22 Ocak 2003 |
Saat: 17:17 |
bu gremlin kılıklı kediler.. yazık hayvanlara! tuysuz kedi olur mu !! |
|
|
Yazan: potarak |
Tarih: 02 Ocak 2003 |
Saat: 13:05 |
o sözü Oscar Wilde diyor. yeni buldum... |
|
|
Yazan: potarak |
Tarih: 01 Ocak 2003 |
Saat: 21:20 |
Yazar demiş kardeşim: Eğer insanla kediyi çapraz döllemek mümkün olsa insan ırkı gelişirdi şüphesiz, fakat kedi ırkı yok olurdu... |