Kedigen'in Öyküsü

Üye Adı :
Şifre :
Şifremi Unuttum
Himalaya Kedisi

Uzun ve yumuşak tüyleri ve kısa bacaklarıyla İranlı kuzenlerine benzeyen bu kediler, üzerlerindeki büyük, farklı renkteki benek sayesinde diğerlerinden ayrılırlar.

21.08.2002

İlgili Başlıklar
Kalem Tutan Maximus - Serkan Yalçınkaya
Kedi Üreticiliği (Breeding)
    Yorum Yaz

Yorumlar   (14 adet)

Yazan: Gokce24COLAK

Tarih: 24 Ekim 2005

Saat: 14:52

sen ne seker seysin ya, yanımda olsanda seni doya doya mıncıklasam...

Yazan: doja

Tarih: 18 Ağustos 2005

Saat: 23:50

patilere bak yerim ben seni bebeğim

Yazan: didaraglac

Tarih: 16 Haziran 2005

Saat: 11:45

benim küçük kedimde himalaya ama bu resimdekine hiç benzemiyor.hem benimki daha 2 aylık hem benimki gri ama bu da çooook sevimli umarım o da büyüyünce bunun gibi şeker olur

Yazan: bberill

Tarih: 13 Mayıs 2005

Saat: 21:59

size katılıyorum bencede himalaya kedilerinde benek var benim kedinde sizinkine benziyor ama benimki her zaman için daha güzel :) bide rengi gri ama yinede daha güzel :) (buda güzelmiş canım)

Yazan: bberill

Tarih: 13 Mayıs 2005

Saat: 21:57

evdekilerle benim kedim himalayamı iranmı diye tartışıyoduk.ben himalaya diyordum , onlar iran beneklerinden anladık HİMALAYAYMIŞ.gene haklı çıktım :) :)

Yazan: yokoono

Tarih: 17 Ağustos 2003

Saat: 15:56

aman tanrım ben bunu yerimmmm

Yazan: missundaztood

Tarih: 26 Haziran 2003

Saat: 13:44

benim oglum king'te himalaya kedisi fakat oglum bu kedi kadar cirkin degil...!!! ayricada benim oglum benekli falan degil bembeyaz bir himalaya...! ve been onun sicakta o uzun tuylerinden nefret ediyorum eminim oda ediyordur....!? :)

Yazan: saslan

Tarih: 26 Mart 2003

Saat: 17:16

himalaya kedilerinin farklı renkteki benekler ile diger türlerden ayrıldığı konusunda size katılmıyorum zira benim himalaya kedim gümüşi gri renkte ve benekleri yok. ve inanılmaz güzel bir kız :) (resimdeki kediyi çirkin buldum valla)

Yazan: edaeda

Tarih: 21 Mart 2003

Saat: 22:26

tanrım inanılmaz bişey bu yaa tüyy yumağıı resmen şunun güzelliğine bi bakın...allahım yerim ben onu yerimmmmm

Yazan: nikita

Tarih: 02 Ocak 2003

Saat: 13:54

Tarih 27 Ekim... Ankara Kızılay'da bir Pet Shop'ta onu gördüm... Korkunç durumdaydı ve onu cebimdeki son metelikle aldım... Aynı gün Mersin'e döndük. Yol boyunca huysuzlanamadı bile... (Bu arada beni ve Pasha'yı arabaya almayan Mersin VIF'e de tenkyu, Mersin Seyahate de en kral teşekkürler bizi aldığı için ve Pasha'ya beleş koltuk sağladığı için). Potarak bizi otogarda karşıladı ve Pasha'ya bir gece bakmayı (zorla) kabul etti..:)) -yoksa annem beni öldürecekti- (Bu bir geceyi ben anlatıcam POTARAK) Gecenin sonunda annem ikna oldu. Ve ertesi gün hasta zayıf ve çelimsiz bir sıçan evimize adım attı... (Arada bi de veteriner macerası var evlerden ırak POTARAK) Tam 4 ay geçti üstünden ve Pasha artık potaraktan da büyük ve 4.5 kgluk bi tossuncuk (iricik POTARAK) tüyleri de sağlığı da daha iyi artık. Maması çift keseden (pot ve ben) ekmeği elden suyu bin dereden keyif çatıyo şimdi. Yakında çift katlı filtreli tuvaleti de olucak. alt kata yaptırıp üst katı ihtiyacı olan birine kiralicaz (belki üçüncü kat çıkar bi de dönerci açarız belediyeden imar izni alıp POTARAK). Şimdi Pasha napıyo? Garanti gene mutfak balkonundan sarkmış, mahallenin soysuz kedilerine burjuva nutuk atıyodur. Balkon altında en aşşaa 6 kedi vardır. (Allahtan Hades böyleleriyle pek uğraşmıyo POTARAK) Umarım yakında fotolarını da burada size sunucaz. O zaman bizi daha iyi anlicaksınız. Pasha'yı seviyoruz (Hades'le ben de anasını POTARAK)

Not : Kiralık WC. İkinci kat. Yerine göre deniz yerine göre çöplük manzaralı.. :))) Dönerciye ortak... :DDDDD

Yazan: potarak

Tarih: 01 Ocak 2003

Saat: 21:26

Umarım Nikita Paşa'yı ilk kez yıkadığımız o günü anımsıyordur... Benim banyom, bir leğen, bir kedi sahibi ve bir vaftiz babası olarak ben, hayatımızın en ıslak dakikalarını yaşamıştık. Paşa ıslanınca makamından kaybetti biraz ama taaa evsahibimden getirdiğim havluya sarınınca bir daha kaybetmemek üzere itibarını geri aldı. Paşacım, annesi kadar güzel... Onu çok seviyoruz... Ve bi daha yıkamicaz :))) VAFTİZ BABASI

Yazan: kedişkom

Tarih: 23 Aralık 2002

Saat: 14:01

inanılmaz güzel,muhteşem kelimeler yetersiz.muhakkak nazar boncuğu takın derim.çoook uzun yıllar beraber yaşamanız dileğiyle.

Yazan: nikita

Tarih: 23 Aralık 2002

Saat: 12:10

dnyanın en tatlı en şirin şeyine yani bir himalayaya sahibim adı paşa.6 aylık oldu. onu ilk aldığımda cebimdeki son paraya kadar vermiştim eve dönecek yol param bile olmamasına rağmen şimdi onu her sevdiğimde iyiki seni almışım oğlum diyorum son yıllarda yaptığım en iyi şeydi.paşam iyiki benimlesin oğlum

Yazan: angel_diba

Tarih: 15 Aralık 2002

Saat: 17:16

mükemmel bir yaratık bu
ama çok şanslıyım çünkü bizim oğlumuz bu pisinin aynısı!!!!!!!!!!!!!!!!

Sayfa başına dönmek için tıklayın
  acelebi - Melike Öner'i...
  luckiya - Pina'ma Mektu...
  luckiya - Narçin Koşder...
  luckiya - Kediler Ölmez...
  maiamelike - Kedigen'in...
Kediler Ölmez, Onlar...
“Kediler ölmez onlar sadece giderler ve bir daha geri gelmezler...”   Böyle diyordu yıllar önce okuduğum bir yazıda... Devamı >>
Pençeli Paylaşımlar
Pençemiz, 9 ayını doldurdu. 21 günlükken evimize gelmişti. Kızımız Cemre, annesi Pençe'yi  beslemeyi reddettiği içi... Devamı >>
Bir Kaşık Paspas, Bi...
'Birden fazla kedi olur mu evde?', 'Bizimki, yeni geleni kabul etmedi geri vermek istiyoruz', 'Yeni bir kedi geldi, eski... Devamı >>
Köşegen Yazarları
Köşegen- Hasan Öztürk - T...
Hacer Kaya - Bencilliğin ...
Zeynep Balkay - Onlar ve ...
Erol Onur - Gitme Zamanı
Vet. Hek. Hakan Boyar - K...
Fadime Yalçınkaya - İnek ...
Bahadır Altay - İranlı
Aydın Can Bekoğlu - Bidon...
Seda Becer - Nedeni Bilin...
Erdal Kaplanseren - Çocuk...

COPYRIGHT © 2000. Her hakkı saklıdır.