|
Yorumlar (21 adet) |
|
Yazan: Yummy |
Tarih: 25 Ağustos 2005 |
Saat: 13:54 |
Benim de safkan bir Ragdoll'um oluyor! Hem de kısırlaştırılmamış. Bu güzel türün üreticileri bence kaliteyi korumak adına değil tekeli elde tutmak için böyle planlı hareket ediyor. Tasvip etmediğimi söylemem gerek. Sizin de bir tane olmalı, enfes bir yaratık! |
|
|
Yazan: feelix |
Tarih: 13 Nisan 2005 |
Saat: 16:46 |
çook güzel..ragdoll istiorm!! |
|
|
Yazan: pamukpati |
Tarih: 29 Ekim 2004 |
Saat: 23:35 |
ben de bir tane istiyorum 2 yıl beklemek zorundayım ama olsun
ben aslında kısırlaştırılmamış dişi bir ragdoll un fiyatını öğrenmek istiyorum da acama ne kadardır ragdoll yetiştirmek istemiyorum ama safkan ragdoll yavrularım olsun istiyorum ama safkan ragdoll ların fiyatları malum ankara içinde nereden safkan kısırlaştırılmamış,dişi ve uygun fiyata ragdoll nerede bulabilirim ilgilenirseniz teşekkürler |
|
|
Yazan: calincia |
Tarih: 31 Ağustos 2003 |
Saat: 11:40 |
bilmiyorum ben de nasıl yaptılar... sanırım kız küçük diye aldılar tırnakları ama yani gerek var mıydı diye düşünüyorum.. sonuçta ragdoll uysal bir kedi öyle değil mi? bunu onlara soracağım.. kızın (kuzenimin) ailesi veteriner olduğundan belki anlaşmadan bu madde çıkarıldı.. emin değilim ama dediğim gibi sormam gerek.. kedi yaklaşık 5-6 yaşında. gerçekten de küçük çocuklara böyle kediler verilmemeli diye düşünüyorum.. bakımını yapmaları zor, sadece oyuncak olarak görebiliyorlar kedileri... yetiştiriciden mi aldılar yoksa pet shop'tan mı onu bilemiyorum.. |
|
|
Yazan: Ofisten |
Tarih: 31 Ağustos 2003 |
Saat: 00:04 |
Selam Calincia
Tabii ki egitim onemlidir. Zaten kücük cocuklara evcil hayvan verilmesine karşıyım.
Ancak, tırnaklar alındı diyorsunuz. Hicbir Ragdoll yetistiricisi buna izin vermez. Bu satış sözleşmelerinde önemli bir maddedir. Pet Shop'tan Ragdoll tipinde beyaz tüylü bir kedi almadiklarina eminsiniz degil mi? Seceresi varsa cidden no'suna bakip tirnak söktürmelerine izin verdi diye üreticiyi ihbar bile edebilirsiniz.
Selamlar
Beliz Cehreli |
|
|
Yazan: calincia |
Tarih: 15 Ağustos 2003 |
Saat: 22:42 |
california'lı kuzenimin de bir ragdoll'u vardı. ne yazık ki çok saldırgandı. bunun nedeni tırnaklarının alınmış olması olabilir ama yukarıda anlatılanlardan tamamiyle uzak bir kedi. kız küçük olduğundan bakımını yapamamış, hatta kediciği zamanında canından bezdirmişti. kuzenimin ailesi tamamen veteriner, ve onun ragdoll'u da secereli, yani safkan. cins kedilerin kendilerine has özellikleri vardır, evet, ama onların davranışlarını bizimkiler de etkiler. buna da dikkat etmek gerek... |
|
|
Yazan: simon |
Tarih: 15 Mayıs 2003 |
Saat: 13:08 |
bu kediler gerçekten süper.almak için biraz geç kalmışım ama, sanırım angel herhalde çoktan bebişleri vermiştir. Yavru vermek isteyen başka arkadaş olursa lütfen bildirsin bana. |
|
|
Tarih: 02 Mayıs 2003 |
Saat: 10:33 |
Merhaba Silver:)
Kedinizin resmini bana gonderirseniz size belki fikir verebilirim. Ancak sunu not almak isteyebilirsiniz, Ragdoll cinsi yetistiriciler tarafindan cok iyi korunuyor. Yani Pet Shop'larda safkan Ragdoll bulunmaz.
Selamlar
Beliz Cehreli
E-mail bcehreli@superonline.com |
|
|
Yazan: edaeda |
Tarih: 21 Mart 2003 |
Saat: 22:32 |
ya bu kedi de dehşett güzel ya ewime bi kedi almama annem izin werirse bu kesin rag_doll olucaktırr |
|
|
Yazan: silver1 |
Tarih: 04 Mart 2003 |
Saat: 16:29 |
Benim de bu ragdoll kedisinin özellikleri ve rengiyle aynı olan bir kedim var ancak ben onun birman olduğunu sanıyordum öyle satın almıştım. Bana daha geniş bilgi verebilir misiniz kedimin türü hakkında.. |
|
|
Yazan: angel-diba |
Tarih: 10 Şubat 2003 |
Saat: 14:01 |
Ragdoll bebeklerimiz doğdu.
bebeklerden iki tanesini meraklısına vermeyi düşünüyoruz.ilgilenenler
Angel_diba@hotmail.com dan bize ulaşabilirsiniz. |
|
|
Tarih: 08 Şubat 2003 |
Saat: 12:55 |
Sevgili Angel Diba
Yetiştiriciliği düşünüyorsanız secereli 3 damızlık Ragdoll kedisi edinip belli başlı bir yetiştirci kulübüne üye olmanızı çok tavsiye ederim. Seceresiz kedi, TR dışına cins kedi olarak kabul edilmemektedir.
Saygılar
Beliz Çehreli
Cehrelis Ragdolls
|
|
|
Yazan: ayris |
Tarih: 21 Ocak 2003 |
Saat: 11:40 |
merhaba angel
bebeğinizin yavrularıyla ilgileniyoruz seni aradım ama ulaşamadım beni arasan sevinirim
0533 557 46 75 |
|
|
Yazan: angel_diba |
Tarih: 15 Ocak 2003 |
Saat: 15:07 |
Sayın Beliz Hanım internet sitenizi inceledin .Bizim kedimizi Amerikadan hayvan getiren ticari amaçlı ama dürüst çalışan bir işletmeci getirdi. Secere kaydı bize verilmedi .Görüntü ve davranış bakımından saf özellikler göstermekte.Soyunun devamı bakımından saf türlerl çifleştirmeye çalışıyoruz ama ne yazıkki hemüz scere kaydı bulunan bir pisicikle tanışmadık.Önerilerinize açığız.saygılar |
|
|
Tarih: 17 Aralık 2002 |
Saat: 20:12 |
Angel_Diba'ya
Merhaba, baska Ragdoll sevenler ve sahiplenenler varsa TR'de cok mutlu oluruz! Sizin Ragdoll'lerinizin yetiştiricileri ve kayıtlı kurumları kimlerdi??
Saygılar
Beliz Cehreli
|
|
|
Yazan: angel_diba |
Tarih: 15 Aralık 2002 |
Saat: 17:22 |
Bu kediden alıp sahiplenmek isteyen dostlarımıza duyurulur kızımız şubat ayında doğum yapacak sağlıklı yavrularımız olduğu taktirde sizi bir ragdoll ailesi yapabileceğiz.sevgilerle.....
tel.05325021554 |
|
|
Yazan: alkimonar |
Tarih: 19 Kasım 2002 |
Saat: 10:00 |
enfes bir tür. Elimde olsa bu cinsden bir kedi alıp besleyecem ama imkansız. Çok şekerler. |
|
|
Yazan: buffy |
Tarih: 18 Kasım 2002 |
Saat: 20:02 |
süper bişey bu |
|
|
Yazan: Tuarek |
Tarih: 14 Kasım 2002 |
Saat: 19:20 |
Bu kediden nerde bulabilirim ?