Üye Adı :
Şifre :
Şifremi Unuttum
Kaplan'ın Pazar Keyfi - Serkan Koç

Güneşli bir Pazar günü sabahı kaplanı Erdem hocanın görebilmesi için Anatolia'ya götürdük. Moralimiz iyiydi çünkü herşey yolunda gidiyordu… Çıktık, hava nefis, kara kış günlerinin ortasına sıkışmış güneşli, berrak ve güzel bir gün… Düşündüm, bu havada köpeği olan atlar arabasına, doğru parka ya da sahile gider. Eee, yanımızda Kaplan var, onun neyi eksik?

Tabi ki hiç birşeyi eksik değil kızımın. Doğru arkadaşı Füttün'ü almaya... Füttün, zilli bel tasmasını takmış, dolaştırma ipini almış, merakla bindi arabaya. Bir piknik sepeti içerisinde… Doğru Fenerbahçe parkına …

Park ederken ilk kez karşılaşan Füttün'le Kaplan'ı kaynaştıralım dedik. Bizim kız bir cadı... Çocuğu sıkıştırdı köşeye, acayip sesler çıkartıyor, Füttün korktu yavrum… Aldık nevalemizi, serdik çimlere örtümüzü battaniyemizi.. Ohh, ilk önce karga kardeşler pek memnun olmadılar örtüyü serdiğimiz yerden, "tamam" dedik, "açılırız biraz" ve açıldık…

Füttün efendi doğa adamı olduğunu gösterip gezip her bitkiye hakettiği ilgiyi gösterdi. O gezerken kızımla ben yattık çimenlere. Kaplan montumun içine girdi, sadece başını çıkartıp güneşlendi. Dakikalarca huzur içinde...

Ta ki Füttün'ün annesi kızımın yatağına oturana kadar… Kızım iş başa düştü diyip ilk önce yatağının yanına gidip kibarca rica etti "miyaaaav" diyerek… Baktı ki oralı olan yok, anlaşıldı diyerek bulduğu boşluğa yerleşip tamamını ele geçirene kadar söylendi… Sonunda tamamını ele geçirip rahata erdiğinde tekrar yanıma gelip montumun içine yerleşti… 

Biraz üşüyünce yola koyulmaya karar verdik ve Kaplan arabaya kadar montumun kolunu sol kolumla paylaştı. Sonra kolumdan çıkıp arka koltuktaki yerine geçip günün tadını çıkardı…

Beline saçma isabet ettiği için uzun bir süre ölümle pençeleşen, veterinerlerin uyutalım dedikleri, tuvaletini kendi yapamayan, arka bacakları ve kuyruğu kısmı felç geçiren ve sonunda Serkan Koç'un sahiplendiği
Kaplan'ın hikayesini forumdan takip edebilirsiniz. 

Siz de kedi hikayenizi göndermek için tıklayın...

17.12.2003

İlgili Başlıklar
Hayvanlara Yönelik Şiddet ve Psikoloji
Ümit, Ümit... - Saadet Erşener
Hem Aslan, Hem Kaplan Gücünde. İşte LİGER!
Kırmızı Jüliet
Hayvanlar mucize yarattı
    Yorum Yaz

Yorumlar   (23 adet)

Yazan: irona

Tarih: 09 Haziran 2008

Saat: 13:35

Allah razı olsun. Kaplan çok şanslı bi kedi. Umarım hepsi onun gibi şanslı olsun.

Yazan: toby

Tarih: 14 Ocak 2004

Saat: 19:57

Biraz önce kaplanın ilk hastane fotoğraflarını gördüm ve o bölüme mesaj yolladım.fakat onun iyileşip pazar keyfi yaptığını görmek kadar hiçbir şey beni bu kadar mutlu edemezdi.nasıl teşekkür etmem gerektiğini bilemiyorum.duygularımı nasıl ifade edeceğimi de...Çok çok teşekkürler serkan bey

Yazan: pofur

Tarih: 28 Aralık 2003

Saat: 20:31

Serkan Bey teşekkürler....Kaplan çok huzurlu ve mutlu gözüküyor.

Yazan: Nemika

Tarih: 27 Aralık 2003

Saat: 20:47

Teşekkürler Serkan. Kaplan, öyküsünü okuduktan sonra rüyalarıma girmeye başladı. Onu kurtardığınız için, sahiplendiğiniz için, sevginin ve özverinin ne olduğunu buldiğiniz için teşekkürler.

Yazan: Oguzcav

Tarih: 26 Aralık 2003

Saat: 19:14

Sevgili Serkan Bey, Kaplana yaptıklarınız, insanlığınız ve sabrınız için sizleri kutluyorum. Kediciginizle bol keyifli uzun bir yaşam diliyorum. Teşekkürler, çok teşekkürler..

Yazan: denise28

Tarih: 26 Aralık 2003

Saat: 14:29

Siz gercekten de cok özverili birisiniz. Kaplan çok sanslı, siz de coook düşüncelisiniz.. Kediciginizle mutlu günler dilerim seni.. cok sevimli yaa :) canım benim

Yazan: tuba83

Tarih: 25 Aralık 2003

Saat: 14:35

allah sıze uzun uzun omurler versın ve sabrınız cın tessekkurler hep oyle sabırlı olun

Yazan: Funda Esen

Tarih: 24 Aralık 2003

Saat: 10:56

Sevgi tanımı böyle bir şey olmalı... Teşekkürler..

Yazan: NeseSonmez

Tarih: 24 Aralık 2003

Saat: 08:15

sevgili Serkan,göstermiş olduğun sabır ve ilgi için sonsuz teşekkürler(insan gibi insan olduğun için),bana yolladığın diğer fotoğraflar da birbirinden güzel..

sevgiylekalın...

Yazan: elcink

Tarih: 23 Aralık 2003

Saat: 16:18

serkan koç mükemmelsin kaplanla sana uzun ömürler dilerim

Yazan: mavi-kedi

Saat: 15:00

gerçekten çok keyifli bir gündü .kaploş tam bir cadı elinden hiçbirşey kurtulamaz yerini çatır çatır geri aldı benden :-) anatoliada başka bir kediyi sevdiğimde kıskançlık yaptı cadı kızım benim çok şeker oldu çok çokda şanslı hep kendi şansınını kendi yarattı .bu arada benim oğlumda çok yakışıklı çıkmış ;-)

Yazan: eatkan

Saat: 12:43

Var ya sevgili Serkan Koç cennetde yerin hazır bence harikasınnn Allah pisiciğine de sana uzun ömürler versinnn

Yazan: burcin_ahmet

Saat: 08:06

Ay kaplan ne kadar da mutlu halinden. Eğer Serkan sen olmasaydın belki de kaplan şimdi ölmüştü, çünkü veterinerler onu uyutmak istiyordu. İyiki kaplan sana rastlamış. İkinizde birbirinizle olduğunuz için çok şanslısınız. Size ömür boyu mutluluklar diliyorum :))))))))

Yazan: peluse

Tarih: 22 Aralık 2003

Saat: 22:29

Çok şirin yaaa kaplanın yemyeşil zümrüt gözlerine bayıldım.Cin gibi bakıyor maşallah.Bu arada Füttün de harikaymış.Annesi öp bebeğini burnundan benim yerime de :)

Yazan: tijenarzu

Saat: 21:43

Kaplan'ım benim ne mutlu bize ki, seni böyle görmek nasip oldu. Sağ olun Serkan Bey, vallahi hakkınızı ödemek zor...

Yazan: ilknurkoparal

Saat: 18:02

:))))))))))

Yazan: Starlight

Saat: 17:29

bugun duydugum en guzel haber..ne zamandir merak ediyordum..nasil sevindim izah edemem..size cok tesekkur ediyorum serkan bey hem kaplani mutlu ettiginiz hemde buraya yazip meraktan kurtardiginiz icin...canim benim ne tatli ve mutlu gorunuyor...opuldunuz kaplancigim...xxxxx

Yazan: piapia

Saat: 13:53

Maşallah bebeğime ya o kadar çok mutlu oldum ki fotoğrafları görünce...Nasıl da büyümüş tam kaplan olmuş :) Ne kadar güzelll, Serkan Bey size binlerce kez teşekkür ederim...Müthişsiniz...Kaplan'ı da öperim o güzel burnundan...

Yazan: longing

Saat: 12:22

günün ilk güzel haberini kaplanın pazar keyfini okuyunca aldım. daha nice güzel, keyifli günlerinin hikayesini bekliyoruz kaplan. serkan bey yaptıklarınız ne kadar harika neticeler verdi. tekrar teşekkürler:)

Yazan: atreju

Saat: 11:45

Canım Kaplanım benim seni böyle mutlu ve huzurlu gördükçe yüreğim ferahlıyor. Benim Pisi oğlumuda uyutalım dediler ama uyutmayı çare olarak bile düşünmemek lazım. Şimdi emin ellerde ve mücadelesine devam ediyor. Çok öperim seni canım benim.

Yazan: Çiğdem Demirci

Saat: 11:37

maşallah ne kadar da büyümüş kaplancık.. halinden çok memnun .. senin sayende serkan ..
o kahverengi burnundan öpüyorum onu :)

Yazan: LEYLA2

Saat: 11:02

Süper fotoğraflar. Ne kadar huzurlu görünüyor Kaplancık. Teşekkürler Serkan Bey. Gerçekten sonsuz teşekkürler..

Yazan: Konusankedi

Saat: 10:49

kaplanı böyle görmek ne kadar mutluluk verici anlatamam:) hayatla savastı ve galip cıktı. serkan babasına rastladığı için kaplan çok şanslı:)

Sayfa başına dönmek için tıklayın
  kara_çocuk - Gizem Akbu...
  seker_kedicik - Beykoz ...
  SELİN_ - Aycan Fıratlı'...
  bellacullen - Dilara De...
  lowe-cat - Melek Kahram...
Kediler Ölmez, Onlar...
'Kediler ölmez onlar sadece giderler ve bir daha geri gelmezler...'   Böyle diyordu yıllar önce okuduğum bir yazıda... Devamı >>
Pençeli Paylaşımlar
Pençemiz, 9 ayını doldurdu. 21 günlükken evimize gelmişti. Kızımız Cemre, annesi Pençe'yi  beslemeyi reddettiği içi... Devamı >>
Bir Kaşık Paspas, Bi...
'Birden fazla kedi olur mu evde?', 'Bizimki, yeni geleni kabul etmedi geri vermek istiyoruz', 'Yeni bir kedi geldi, eski... Devamı >>
Köşegen Yazarları
Köşegen- Hasan Öztürk - T...
Hacer Kaya - Bencilliğin ...
Zeynep Balkay - Onlar ve ...
Erol Onur - Gitme Zamanı
Vet. Hek. Hakan Boyar - K...
Fadime Yalçınkaya - İnek ...
Bahadır Altay - İranlı
Aydın Can Bekoğlu - Bidon...
Seda Becer - Nedeni Bilin...
Erdal Kaplanseren - Çocuk...

COPYRIGHT © 2000. Her hakkı saklıdır.