| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
engeltje
|
|
Tarih: 22 Mayıs 2010 21:16 Mesaj konusu: Bizim Kız Cadı Çıktı:)Yardım Lütfen... |
|
|
Arkadaşlar,
geçenlerde kızımıza damat arıyoruz diye buraya ilan vermiştik. Zor da olsa eşimizi bulduk getirdik. Gayet ağır başlı sakin mi sakin yakışıklı mı yakışıklı. Kömür siyahı tüyleri var e baya da bi cüsseliyiz hani. Yalnız bizim kız oğlanı yaklaştırmıyor yanına. Pıh pıh tıs tıs gidiyoruz iki gündür. Zavallı damadımızda yaklaşmaya yaklaşıyor ama bizim cadı pıhhhh dedi mi çekiyor kendini. Bu sefer başlıyor nöbet tutmaya yatıyo yere öyleee bakışıyolar ama bi hareket bir şey yok. Bizimki cadılık yapıyor anca o kadar. Bu normal midir? AYnı odaya kapattık olmadı. Alanları genişlettik gene olmadı. Bugün ikinci gün. Hala anca pıh pıh tıs tıs. Ne kadar sürer bu böyle? Ne yapmamız gerekiyor? İlk defa çiftleştiriyoruz o yüzden de hiç bir şey bilmiyorum. Kavga etmeleri gerekiyormuş ama daha o da olmadı.
En son engeltje tarafından 22 Mayıs 2010 21:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
noyan43
|
|
Tarih: 22 Mayıs 2010 21:57 Mesaj konusu: |
|
|
Bizim oğlan ,gelin hanımla ilk seferinde 1 hafta da anca anlaşmıştı...Hatta daha da uzun sürebilir.Yani ilk defasında biraz tanıışma merasimi uzun sürebilir.Normaldir.Sokaktaki kediler bu anlamda daha sosyal oldukları için,ev kedilerinin de asla sokak kedileri gibi kısa sürede yeni bir eş yada arkadaşı kabulleneceklerini düşünmeyin, normal bir süreç bu yaşadıklarınız...sabrederek ve onlarla çok fazla ilgilenmeden kendi hallerine bırakın... _________________ Maço,Findux,Zöpzöp,kurtcuk
En son noyan43 tarafından 22 Mayıs 2010 21:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
_Ezgi_
|
|
Tarih: 22 Mayıs 2010 22:08 Mesaj konusu: |
|
|
Hiç kedi gelinim ya da damadım olmadı fakat arkadaşımın köpeğine damat bulmuştuk Köpek konusunda daha tecrübeli olduğumdan ondan bahsedeceğim ama zaten kediler de sanırım bu konuda bayağı benzerler köpeklerle.
İlk başlarda birbirlerine bile yaklaşmıyorlar, anlıyorlar mı ne utanıyor gibiler Kendi hallerine bırakmak gerekiyormuş veteriner öyle demişti.Eninde sonunda koklaşıp tanışacaklar mutlaka.Bir de dişiler kendi evlerinde daha rahat oluyor, sizin eve gelmesi daha iyi olmuş  |
|
| Başa dön |
|
 |
engeltje
|
|
Tarih: 22 Mayıs 2010 22:13 Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler arkadaşlar,
Bizim hatun biraz naza çekiyo kendini biraz diil aslında baya bi. diyorum da cadı çıktı resmen. Cadalozluk yapıyo:) Damatda çekingen. Eşim yanlarındayken bi yere kapatıp damat yakalamaya çalışıyo falan ama bizden cesaret görmediği zaman deviriyo popoyu yatıyo. bakalım biraz daha zaman verelim uğraşmayalım napıcaklar görücez. teşekkürler tekrar:) |
|
| Başa dön |
|
 |
baygec
|
|
Tarih: 23 Mayıs 2010 00:30 Mesaj konusu: |
|
|
| kızınızın en kuvvetlı kızgınlık zamanında kendıne yaklaştıracaktır merak etmeyın:) gecen ayda ben sızın gıbıydım. damadımız eve gelınce kızımız kendını yalamayı bile unuttu. devamlı tetıkte hatta yemek bile yemıyordu gelıyormu arkaasından aceba dıye:) naza cektı cektıı cektiii su anda hamıle bebışlerımızı merakla beklıyoruz:) 2.gunde alıştılar tısladı mısladı ama 4.5 gunden sonra ask yasamaya baslamıslardı bile:) Allah kolaylık versın birde tavsiyem kendı dogal hallerıne bırakmanız devamlı takipte olduklarını hıssetıklerınde ayrı ayrı oturuyorlar cunku:) |
|
| Başa dön |
|
 |
engeltje
|
|
Tarih: 23 Mayıs 2010 12:32 Mesaj konusu: |
|
|
| Bugün 3. gün tosun paşamız mırk mırk ederek yanaşmaya çalışıyor bizim cadalozda daha yaklaşırken gırrklayıp pıhlıyor. ama dün gece evin içinde ufak çapta bi yakalama çalışması olmuş sanırım sabah hoparlörlerimiz yerlerde geziyordu. İnadını ne zaman kırıcak bizim kız acaba. eğer bu seferde çiftleşmezse kısırlaştırmak zorunda kalıcam. İki ayda bir kızgınlığa giriyor çünkü. Her seferinde de bağırışların şiddetide artıyor haliyle. Bakalım bi iki hafta tosuncuk bizde misafir. o zamana kadar alışırlar heralde. Peki çiftleşme öncesinde kavga edicekler mi? |
|
| Başa dön |
|
 |
baygec
|
|
Tarih: 23 Mayıs 2010 16:47 Mesaj konusu: |
|
|
| benim kız oglanı tokatlıyordu ilk zamanlar.damat oylece kalıyordu. çifleştikten sonra kucuk ısırıklar yuvarlanmalar basladı birbirlerini ısırdılar bogustular onların tabiriyle aşk yasadılar:) şu anda kızınız kızgınlıkta oyle değilmi? |
|
| Başa dön |
|
 |
engeltje
|
|
Tarih: 23 Mayıs 2010 19:03 Mesaj konusu: |
|
|
| Kızgınlık ne kelime. Sürekli bir yerde yatıp yuvarlanma, mırk mırk edip poposu havalarda gezme. Komando eğitiminde sanki. Ama oğlanı yaklaştırmıyor yanına. Mırk mırk kur yapıyo yaklaşında pıhh lıyo. Anlamadık gitti:) |
|
| Başa dön |
|
 |
baygec
|
|
Tarih: 24 Mayıs 2010 02:35 Mesaj konusu: |
|
|
onun gibi bir tanede bizimkiydi sımdı karnı şiş oturuyor hak ettiğini buldu en sonunda nazlandı ama ne fayda:) sabır sabır sızınde ıyı haberlerınızı yakında duyarız:) |
|
| Başa dön |
|
 |
engeltje
|
|
Tarih: 24 Mayıs 2010 12:09 Mesaj konusu: |
|
|
| bugün 5. gün:) Bizim cadı hala pıhlamakla beraber artık burun buruna koklaşıyolar ve özellikle kesinlikle paylaşmadığı konserve mama tabağından bu sabah beraber yemek yediler:D tosun paşa da kuyruğundan ayrılmıyor zaten. Ama bu sabah bir şey dikkatimi çekti. Bizim cadı tosunu görünce bi yandan gırıldayıp pıhlıyo ama bi yandan da tirrrr tir titriyo... Korktu mu başka bir şey mi anlayamadım.... |
|
| Başa dön |
|
 |
bihter
|
|
Tarih: 24 Mayıs 2010 14:29 Mesaj konusu: |
|
|
Bunca yardıma muhtaç ve sahipsiz kedi varken, yavruların bakım veya sahiplenme durumlarını ne yapacaksınız?
Kısırlaştırmayı lütfen düşünün  |
|
| Başa dön |
|
 |
engeltje
|
|
Tarih: 24 Mayıs 2010 16:08 Mesaj konusu: |
|
|
Yavruların sahipleri hazır ve bekliyorlar. İsteyenler benim kedimi çok beğendikleri için ve çok istedikleri için çiftleştiriyorum. Ayrıca daha bir yaşını yeni doldurdu. İki yaşından önce veterinerimiz kısırlaştırmamıza çok yanaşmıyor ve ayrıca iki ayda bir günler süren yardım çığlıkları ve bağırtıları ne uyku bırakıyor ne huzur evin içinde. Hepsine dayanıyorum ama onun yerde yatıp gözümün içine baka baka kıvranmasına dayanamıyorum İçim acıyor. Ve ayrıca doğasını yaşadıktan sonra kısırlaştırmak bana daha mantıklı geliyor.Yani gördüğünüz gibi yeterince sebebim var. Onların da bir doğası var sonuçta. Doğum yapıp yavrularına bakmakta en doğal içgüdüsü.
En son engeltje tarafından 24 Mayıs 2010 16:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
engeltje
|
|
Tarih: 24 Mayıs 2010 16:09 Mesaj konusu: |
|
|
| Yavruların sahipleri hazır ve bekliyorlar. İsteyenler benim kedimi çok beğendikleri için ve çok istedikleri için çiftleştiriyorum. Ayrıca daha bir yaşını yeni doldurdu. İki yaşından önce veterinerimiz kısırlaştırmamıza çok yanaşmıyor ve ayrıca iki ayda bir günler süren yardım çığlıkları ve bağırtıları ne uyku bırakıyor ne huzur evin içinde. Hepsine dayanıyorum ama onun yerde yatıp gözümün içine baka baka kıvranmasına dayanamıyorum İçim acıyor. Ve ayrıca doğasını yaşadıktan sonra kısırlaştırmak bana daha mantıklı geliyor.Yani gördüğünüz gibi yeterince sebebim var. Onların da bir doğası var sonuçta. Doğum yapıp yavrularına bakmakta en doğal içgüdüsü. |
|
| Başa dön |
|
 |
bihter
|
|
Tarih: 09 Haziran 2010 05:47 Mesaj konusu: |
|
|
Ben dişi kedimi 7 aylıkken kısırlaştırdım ve hiçbir sorun çıkmadı.
Gayet rahat ve mutlu, tavsiye ediyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
engeltje
|
|
Tarih: 10 Haziran 2010 08:49 Mesaj konusu: |
|
|
| Ben bir kere doğum yapmadan kısırlaştırmak istemiyorum. |