Üye Adı :
Şifre :
Şifremi Unuttum
 Forum Ana Sayfa   Forum Kuralları  SSSSSS   AramaArama   Üye OlÜye Ol   ProfilProfil   Özel MesajÖzel Mesaj   GirişGiriş 

Sürekli yalanma ve ısırma

Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder    Kedigen.Com Forum Ana Sayfası -> Veterinerimize Sorun
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
bonsai

MesajTarih: 21 Mayıs 2010 21:55    Mesaj konusu: Sürekli yalanma ve ısırma Alıntıyla Cevap Ver

Oğlum Tosun 1,5 yaşında ve 4 ay önce sorunsuz bir kısırlaştırma ameliyatı oldu. 1 ay öncesi arka bacaklarının iç kısımlarında tüyleri gözle görülür bir şekilde azaldı daha sonra düzeldi fakat son bir haftaya yakın tüylerinin dökülmesi çok fazlalaştı,karın bölgesinin alt kısmındaki tüylerin açıldığını (pembemsi 3cm lik bir açıklık)gördüm ve hala dökülüyor ayrıca bir kaç gün önce aşırı yalanmaya ki bu yalanma abartısız saatlerce sürüyor aynı zamanda ısırmaya başladığını bu şekilde tüylerini tutam tutam kopardığını farkettim. Veteriner mevsimsel olduğunu söyleyip ilaç verdi ama sorun devam ediyor.

Evde birde babası Tekir var ve birbirleriyle geçinemiyorlar ,oynadıklarında Tekir birden üzerine atlayıp tüylerini yoluyor ve Tosun'da bağırmaya başlıyor ki bunu anladığımdan bu yana artık yalnızken ikisini birlikte bırakmıyorum. Ayrı odalara kapatmak zorunda kalıyorum.

Not:Annesininde arka bacaklarında aynı sorun vardı.

Sorununun neden kaynaklandığını yalanmasını,ısırmasını ne şekilde engelleyebileceğime dair bilgilendirirseniz sevinirim.
Teşekkür ederim
Başa dön
Kullanıcı profilini gör. Özel mesaj gönder
musluer

MesajTarih: 22 Mayıs 2010 00:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

mantar ve endokronoloji yönünden araştırılmalı...
Kullanıcı profilini gör. Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder    Kedigen.Com Forum Ana Sayfası -> Veterinerimize Sorun
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)