Üye Adı :
Şifre :
Şifremi Unuttum
 Forum Ana Sayfa   Forum Kuralları  SSSSSS   AramaArama   Üye OlÜye Ol   ProfilProfil   Özel MesajÖzel Mesaj   GirişGiriş 

Bu Kediler Beni Öldürecek :(

Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder    Kedigen.Com Forum Ana Sayfası -> Veterinerimize Sorun
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SIMONDER

MesajTarih: 08 Mayıs 2010 13:06    Mesaj konusu: Bu Kediler Beni Öldürecek :( Alıntıyla Cevap Ver

Ben 6 aylık bir kedi besliyorum; ismi Jorwys. Bu kedi bende 4 aydır var. Gayet uysal ve korkak bi kedi Gülümseyen Ben geçen gün bi yerde bir yavru kediye hoş muamele yapılmadığını gördüm ve onu da aldım. Pire damlasıydı falan tertemiz bi kedi oldu. Eve getirdim ve ilk başlarda Jorwys'e "pIhhk" yaptı. Jorwys baya çevresinde dolandı, yeni kedim Jorsie'nin kuyruğunu koklamaya falan başladı. Akşam oldu, baktım bunlar hala böle ayırdım bunları. Şimdi tekrar birleştirdim ve birbirlerine iki yılan gibi dolanıp ne yaptıklarını anlayamadığım birşey yapıyorlar. Galiba küçük kedi benim Jorwys'imi dövüyor. Çünkü Jorwys kaçıyor, Jorsie kovalıyor. Ben bu gidişte Jorsie'yi vermek zorunda kalacağım Lütfen bunları nasıl birbirlerine alıştırırım? Soru Şoke Olmuş

Kedim Jorwys:

Kedim Jorsie:
Başa dön
Kullanıcı profilini gör. Özel mesaj gönder
ZeyNnep

MesajTarih: 08 Mayıs 2010 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yardımcı olamıcam ama bunlar çok tattlııııı <3
Başa dön
lacrimale

MesajTarih: 08 Mayıs 2010 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cinsiyetleri nedir? genelde 2 erkek kedi biraz zor anlaşır ancak alışacaklardır merak etmeyn.ikisi de küçük ve kaynaşmaları daha kolay olacaktır.benm 2 kedim birbirlrine nasıl dalıolarrdı ilk zamanlr korkudan ayrı odalarda tutuoduk ama aslnda onları kendi hallerine bırakmak gerekior:) sonra alışacaklar çok büyük ihtimalle
Başa dön
gnr

MesajTarih: 17 Mayıs 2010 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kesinlikle vermenize gerek yok kedinizi.
6kedim var hepsi farklı zamanlarda geldiler , 10 gün içinde alıştılar hep birbirlerine ,kendi hallerinde biraz kavga etmeleri çok normal birşey..
Kısa zamanda alışacaklar 2 hafta zaman verin onlara,2 hafta sonra muhtemelen hersey çok daha iyi olacaktır.
Anlattığınız şey bana oyun oynadıklarını andırdı,oyun oynuyor bile olabilirler..
oyuzden stres yapmayın , hersey gayet iyi olacaktır.
minemine

MesajTarih: 23 Temmuz 2010 03:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben de 2. kedimi bebekken almıştım evimin paşası tısladı tokatladı çok hırpalamadıkça izledik tehtid olmadığını anladı sonra oyun ortamı oluşturdum biri oynarken öbürünün de jkanı kaynadı şimdi koyniş koyniş yatarlar...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder    Kedigen.Com Forum Ana Sayfası -> Veterinerimize Sorun
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)