| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
sevda_07
|
|
Tarih: 21 Şubat 2010 01:01 Mesaj konusu: |
|
|
o acil olayını ben da düşünmüştüm bi ara. 2 sene aydında oturmuştuk da.. oraya ilk gittiğimizde garipsediğimiştik zaten kedilerin (öz. büyüklerin) yüzde 99u kuyruğu kesilmişti. ama öyle böyle değil gerçekten biri özellikle yapmış gibi çünkü her kedi kuyruğunu bir yere kıstırarak koparmaz heralde. okula giderken gördüğüm kediyi de 3. gün baktığımda kuyruğundan kan akıyordu yani bunlar insanı bazı şeyleri düşünmeye itiyor haliyle... (aydın yerlisinden kesi kuyruğu kesen birileri olduğunu söyleyenler de vardı ya) _________________ Kediler köpeklerden akıllıdr.Dizboyu karda kızağı çekck 6kedi bulamzsn |
|
| Başa dön |
|
 |
nave
|
|
Tarih: 21 Şubat 2010 16:54 Mesaj konusu: |
|
|
| duman123 demiş ki: |
| 2 sene öncesine kadar sürekli dışarda beslediğimiz kedileri kısırlaştırdım hep.yaklaşık 30 taneyi buldu.maalesef artık öle bi duruma geldikki içerdeki kedilerimin bile sağlık sorunlarını çözemiyorum maalesef.maddi durum sıfır şuanda. |
arkadaşlar kedigen tarzı sitelerin dönem dönem kısırlaştırma kampanyaları oluyor. ******************** Bilgilerinize...
BU MESAJA MODERATÖR TARAFINDAN MÜDAHALE EDİLMİŞTİR. |
|
| Başa dön |
|
 |
Tarçınım57
|
|
Tarih: 26 Şubat 2010 12:34 Mesaj konusu: |
|
|
Aslında sadece kötü niyetli değilde, iyi niyetli olupta sorumluluk alamaycak kimselerede vermemek lazım.
Şeytan kulağına kurşun demek lazım bide  |
|
| Başa dön |
|
 |
limonlupasta
|
|
Tarih: 27 Şubat 2010 16:05 Mesaj konusu: |
|
|
Kesinlikle, kimisi iyi niyetle alıyor ama bakması zor geliyor, yok koltukları tırmaladı, yok bilmem ne, üç- beş gün veya üç ay sonra başından savıyor ya sokağa terkediyor, ya başka birisine veriyor. Artık o verdiği de nasıl biriyse bu böyle zincirleme gidebilir de...  |
|
| Başa dön |
|
 |
engingul06
|
|
Tarih: 15 Mayıs 2010 18:46 Mesaj konusu: |
|
|
| Limonlu pasta,sana hak veriyorum ama inan hayvansever diye geçinip yok şu renk olsun yok bu renk olsun gözü böyle kaşı şöyle olsun,bu büyükmüş,bu küçükmüş gibi abuk sabuk şeylerin yanında satanistler bile iyi niyetli kalıyor bana göre.Sanki elbiselerine uygun ayakkabı arıyorlar.Yada koltuk takımlarını tamamlayacak bir sehpa.Aslında bizler de hatalıyız.Böyle ilanlara cevap vermezsek,onlar aradıklarını bulamaz bizde hiç olmazsa bir kaç bebeği kurtarmış oluruz.Bana göre,rengine,tüyüne,kaşına gözüne göre kedi arayan tipler satanistlerden daha kötü,onlar kedicikleri sahte ve geçici sevgileriyle hergün öldürüyor...sıkılıp sokağa bırakıyor...Anlayamıyorum,sadece kendi zevkini tatmin etmek için evine aldığın bir canı sıkılıp bıraktığında onun hayatta kalma şansını da çöpe attığını nasıl düşünemiyor bu canavarlar...bilmiyorum... |
|
| Başa dön |
|
 |
_Ezgi_
|
|
Tarih: 16 Mayıs 2010 02:08 Mesaj konusu: |
|
|
| sevda_07 demiş ki: |
o acil olayını ben da düşünmüştüm bi ara. 2 sene aydında oturmuştuk da.. oraya ilk gittiğimizde garipsediğimiştik zaten kedilerin (öz. büyüklerin) yüzde 99u kuyruğu kesilmişti. ama öyle böyle değil gerçekten biri özellikle yapmış gibi çünkü her kedi kuyruğunu bir yere kıstırarak koparmaz heralde. okula giderken gördüğüm kediyi de 3. gün baktığımda kuyruğundan kan akıyordu yani bunlar insanı bazı şeyleri düşünmeye itiyor haliyle... (aydın yerlisinden kesi kuyruğu kesen birileri olduğunu söyleyenler de vardı ya) |
İnanamıyorum.Umarım öyle bir şey yoktur Yıllardır Aydın'da yaşadım çeşitli ilçelerinde kaldım.İl merkezinde yaşamadım ama kaldığım ilçelerde öyle kedilere rastlamadım.Fakat çok hayvansever olduklarını söyleyemem. |
|
| Başa dön |
|
 |
|